Makkerpar

Vi blev kun tre Biodykkere samt en gæst til søndagsturen til Lillebælt. Lidt ærgerligt for der var rigtig god nordgående strøm, og et strømdyk med følgebåd ville have været perfekt. Det næstbedste ville så være at krybe lidt i læ for strømmen og dykket nord for Lyngsodde ved Ammoniakhavnen. Når den primære overflade strøm er nordgående i Lillebælt er der ofte en svagere sydgående strøm ind mod kysten ved Ammoniak havnen, og lader man sig drive lidt med den når man dykker ned, så vil den efterhånden ophøre, og går man dybere kan man ramme en nordgående strøm, som stille og roligt bringer en tilbage til udgangspunktet.

Vejret var rigtig fint, og der var meget aktivitet på, i og under vandet. Sigten var god, og sollyset trængte næsten helt ned til 30 meter. At foråret og sommeren nu er på vej, også under havoverfladen, var tydeligt, masser af liv inklusiv  adskillige halvstore fladfisk

Vi havde to dyk og i pausen stod menuen på varm kakao, ostemadder samt hjemmebagte muffins, som Robins’ kone havde sørget for. De var svære at modstå, hvilket heller ikke var meningen.