Vi var 5 som mødtes i klubhuset lørdag kl. 13 hvor Sebastian havde arrangeret at vi skulle på Hummerrevet i den sorte båd. Sebastian havde hjemmefra indtastet positionen på Hummerrevet på en ny Garmin GPS, men da vi stod og skulle have den sorte båd i vandet ville GPS’en ikke som vi ville, den viste den forkerte retning.
1fe
Vi ringede til en livline (Emil) for at få det løst, vi fik med hjælp fra vores livline gang i GPS’en og fandt derefter Hummerrevet uden problemer.
Selve mit dyk gik problemfrit med Sebastian og hans far, vi var nede 36 minutter og fik 4 hummere med op, Sebastian tog de 3 stk. Og hans far 1 stk. Jeg var ikke selv “modig” nok til at tage nogle, det kommer nok en dag, jeg er stadig rookie med dykning.
2fe
Kirstine og Søren endte også med et fint dyk, dog var Kirstine blevet lidt søsyg under ventetiden i båden mens vi dykkede, men straks efter hun var hoppet i vandet gik det over, de kom op efter ca. 30 min. med en blåmusling, som viste sig at være tom da den blev åbnet inde på land.
Den sorte båd havde mistet noget luft, da vi skulle ind, og vi fik desværre en del vand ind i båden pga. lidt større bølger og pontoner der manglede luft, så batterikassen og benzintanken svømmede rundt i vandet i bunden af båden, jeg sad og holdt batterikassen så den ikke kom under vand og evt. blev ødelagt, mens Søren styrede båden sikkert i land. Næste gang er det nok en god ide at tage en pumpe med på tur !
Jess Jørgensen