Dagen startet ved at mit vækkeur ringet kl 3:15 et sted i Findland. Mit fly lettet kl 7:05 og Kl 11:00 var jeg lige kommet ind af døren her hjemme i Danmark. Jeg havde heldigvis taget fri hele dagen for at slappe af efter den tidlige start på dagen. Afslappende skulle det dog ikke blive!

Vejret var super godt så et lille tjek af muligheder for en dykkertur kunne jeg ikke stå for og kort tid efter stod det klart at forholdende ved Oddesund ikke kunne ønskes bedre. Ingen strøm og forud havde været flere dage med svag østenvind hvilket kan give god sigt der oppe. Stedet er ellers oftere kakaobrunt vand og strøm som en brusende flod… Men når forholdene en sjælden gang er gode er det et fantastisk sted!

Her efter gik det stærkt for hvem kunne man finde der ville med? Heldigvis var Thomas klar og de 2,5 times kørsel der op kunne begynde. Vi nået frem mens solen gik ned og forholdende var som håber (og forventet) helt perfekte!!!

Hummer kigger frem

Det blev til en god time i vandet og i de der 3 mm hansker jeg ved en fejl var kommet til at købe gjorde det meget ondt i mine finger til sidst! Desuden var de fyldt med små og store blå mærker og skræmmer.  Men ud over at sige at turen var en meget stor succes lader vi billederne tale deres ejet sprog.

Hummere og andre ting på decostop

 

2,5 kg stor reje

Tak for turen. Vi skynder os at spise op så vi kan komme afsted igen!

Hilsen Emil

PS. Sebastian havde selvfølgelig sovet da jeg forsøgte at kime ham ned for at høre om ikke han kom der op. Da han så alle opkaldene på telefonen var hans første tanke at hans bestemor var død men som han sagde: “det var jo meget være”.